Kimse pahalıdan satmasın kendini, biz bilirizherkezin indirimli günlerini. Gidene üzülme başkasına g...idiyordur,gelene sevinme başkasından geliyordur... Biz üç kişiyiz; BEN, KEYFİMVE KAHYASI... Beni tanıyan bilir, bilen anlar, anlayan susar,anlamayan uzar. Ayık ol, panik yapma, rahat ol bak dalgana, üç günlükdünya n......e sana kalır ne de bana, giden dönüyorsa bırakdönsün NE KAYBETTİĞİNİ BİRDAHA GÖRSÜN!..

24 Mayıs 2010 Pazartesi

Bir varmış, bir yokmuş

Sevgi, hayal edilen, beklenen sevgiliye duyulan özlemmiş. Belki hayal dünyasında yaratılmış bir kandırmacaymış. Acılar yalan, katreler sahteymiş, sevenler yalandan sevmiş, sevilenler bunu bilememiş. Gönül birine kaymış, biri onu görmemiş. Görse belki bu acılar çekilmezmiş.
Olmayacak duaysa amin dememek lazımmış, ama gönül buna kulak asmamış, fermanlar boşa yazılmış, gönül ferman dinlememiş. Acılar büyümüş, hüzünler büyümüş, umutlar bir o kadar küçülmüş.
Biri birini sevmiş, o biri onu hiç sevememiş. Bu hep böyle sürmüş gitmiş. Anlatılan bu aşk masalları hiç mutlu sonla bitmemiş. Gökten elma falan da düşmemiş…

Hiç yorum yok: